lördag 18 juni 2011


Jag vill ha glass och det nu! med jordgubbar förstås och lite annat smått och gott, kanske laga en riktigt lyxig middag. Tyvärr finns ej orken där, eller ingredienserna eller ekonomin. Eller kanske en glasstårta? nej nu måste jag sluta, detta går överstyr.




På tal om ingenting på Torsdag fyller jag år och då vill jag ha denna tårta,! fast det skall inte stå Fredrik då, utan Sandra eller Nunn går också bra, eller varför inte Korpen som dom kallar mig på jobbet. Det är en MIG/MAG svets, världens ballaste tårta! Fast det ser även ut som en vanlig MMA svets, om det nu i all förmodan skulle vara MIG/MAG svets, vars är då gasflaskan?





Eller kanske denna istället? en gitarrtårta hade inte heller varit fel, måste beställa en specialdesignad tårta någon gång, fy vad roligt och ge bort en sådan. Jag skulle i princip få ångest och äta upp den, pga hur snygg den är. På tal om och fylla år, gick och funderade vad man kan hitta på när man fyller år, med all hast glömde jag bort hur mycket jag fyllde. Det gick mellan 22 och 24år, till slut tänkte jag "äsch jag fyller 20 någonting". Dessa dagar har inte lika stor betydelse, bortsett från att man kanske känner att det är ens egen dag just den dagen. Måste ta och baka något och bjuda alla gubbar på fika nu till Torsdag, hm vad kan man baka för kul?.



Ja i morrn blir det städdag och jag måste medge att jag längtar! Bokstvaligen hatar och ha det stökigt hemma! usch vill inte vistas i min egen lägenhet när det ser ut som det gör. Men och fly från skiten hjälper inte, den är fint kvar när man kommer hem. Bara är där och väntar på att man ska städa, dammsugaren skriker av hunger och smulorna har en fight med dammråttorna. Min trasiga torkställning skriker snör ut mig, låt mig slippa och lida, snör mig i soporna, dom tar mig vidare senare så jag kan återvinnas. Usch vad hemskt om möblerna börjar ropa efter och bli städade. Denna bild liknar väl mig lite? stora fötter, händerna fulla. Funderar lite varför tanten har 2par glasögon?



Skitsamma, nu räcker det, ha det Grait.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar