onsdag 2 maj 2012

Valborgs kom och gick lika fort, men det kanske inte var allt för oväntat? man gör det till en mer speciell dag än vad det egentligen, samma gäller andra högtider. Dock
 hade vi det väldigt trevligt, grillade, drack och umgicks med grannarna. Vi satt hos Krille först men sedan vandra vi över till Andreas och Pernilla, det var inte allt för mycket folk, men det var väldigt skönt. I grund och botten hade jag tänkt vara nykter under Valborgs, ""men äsch, vafan!" sen blir det en öl, och en till och en till osv osv, dagen efter ligger man i bakisfrossa och fördömer sig själv för att man har för lite karaktär för och kunna övertala sig själv till ett nej.

Nu sitter jag i soffan och dricker en kopp kaffe, som alltid när det gäller bloggning.
Tankarna kretsar kring inredning och småprylar. Har funderingar på och införskaffa någon liten miniradio till vardagsrummet, jag vet att Beck och Milla har köpt deras radio från Clas Ohlson och dm verkar ganska bra faktiskt och inte allt för dyra. Som denna, den ligger på 63Kr iof på webbutik. Nåja får vänta tills det finns en peng över, man skulle varit rik som Pippi. Nej nu försvann stinget.


Ha Det Grait!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar